ПОШТОВА РОЗСИЛКА 164

Ласкаво запрошуємо до інформаційного бюлетеню Elite Dangerous – місця, де знаходяться вся останні новини про всесвіт Elite Dangerous.

Бета Elite Dangerous: Horizons 2.3 вже йде повним ходом, завантажена всіма новими можливостями, щоб ви могли поглянути на них ще до релізу. Одначе це ще не все, чим ви зможете насолодитися на цьому тижні. Ми зробили знижку на цілих 40% не деякі товари у нашему магазині, отже переконайтесь, що ви її не пропустите.

Як завжди, ви можете слідкувати за останніми новинами та оновленнями безпосередньо з командою розробників на нашому форумі, Twitter, Facebook, сторінках спільноти, і прямо зараз, в інформаційному бюлетені, який виходить щотижня, а ми завжди готові отримати ваші відгуки.

Зміст

На небокраї

Найсвіжіша інформація про Elite Dangerous: Horizons

Бета 2.3 вже вийшла


Четверте головне поновлення до Elite Dangerous: Horizons додає безліч нових функцій, які ви зможете спробувати в релізі “Командирів” 2.3 бета.

Редактор командирів
Використовуйте неймовірно потужний інструмент редактору командиру з голограмою (Holo-Me), для створення свого ідеального аватару.

Мультиекіпаж *
Одна команда з іншими гравцями на вашому кораблі, чи їхньому. Відчуйте на себе нові ролі, для домінування у галактиці Elite Dangerous.

Камера SUITE
Тепер ви можете дивитися на свой корабель, командира чи цілу галактику за допомогою цілих 6-ти нових фіксованих камер з величезним набором опцій. Всі скріншоти в цьому розділі були зроблені гравцями, яки вже використовують ці камери у грі…

Багато іншого
Нові кораблі, космічні системи, бази та аванпости, і багато інших функций – все це ви можете спробувати у беті 2.3.

Доступ до оновлення бета-версії 2.3 можна отримати лише протягом обмеженого часу в магазині Frontier.

* Буде доступно в бета-версії найближчим часом

Livestream Lowdown

Наздоганяйте відео від команди зв’язків зі спільнотою

Пограємо в беті 2.3 за Адамом Вудсом (ADAM WOODS)

Адам Вудс приєднався до Едварда Льюїса на цьому тижні, щоб спробувати деякі елементи бета-версії, знайти нові цікаві міста, та відповісти на ваші запитання.

Промінь з магазину

Найсвіжіші та найновіші товари з магазину Frontier

Знижка на 40% на камуфляжі

Ми отримали вантаж ласощів для вас у нашему магазині на цьому тижні, починаючи з величесних 40% знижок до деяких комуфляжів у магазині Frontier. Та ще дещо лімітоване на обмежений час для всіх. Переконайтеся, що ви отраєте їх, щоб потім не кусати локті від заздрощі.

Нова піратська фарба BRAND

Вселяйте страх у ваших ворогів з новим набором піратських камуфляжей для федеральних кораблів Dropship та Hauler, які вже доступні у магазині Frontier.

15% знижки у конструкторі

Відчуваєте, що зможете сконструювати свій власний товар у магазині Elite Dangerous? Час прийшов! Ми даємо знижку у 15% на всі товари, зтворені у конструкуторі до 8-го березня. Використовуйте код “GET15” при оформлені заказу.

У центрі спільноти

Найкраще з спільноти, все в одному місці

Голо-я, голо-ти

(гра слів, англійською HOLO-ME можна перевести як “моя голограма”, а HOLO-YOU як “твоя голограма”)
Представники Hutton Orbital розпочали чудове народне змагання по створенню своїх двойників в грі, використовующчи інструмент редактору командиру, доступний у версії 2.3, з захоплючуюми великими призами.

Мета змагання – створення найбільш точної своєї копії за допомогою нового інструменту Elite Dangerous. Для отримання додаткової інформації та щоб прийняти участь, погляньте на цю гілку на форумі. Удачі!

У фокусі Galnet

Новини з усього всесвіту

Операція в Раху завершується

Альянс оголосив, що операція з порятунку екіпажу конвоя Альянсу успушно завершилась. Сотні незалежних пілотів підтримали компанію по спасінню рятувальних капсул конвою і безпечної їх доставки до станції Acharya, в той час як пілоти бойових кораблів нейтралізували работорговців, які сподівалися вкрасти рятувальні капусли.

Запит Легіону Лоренса

Легіон Лоренсу (Loren’s Legion) – організація імперії, заснована в системі Призм (Prism), розмістила замовлення на доставку танталума (tantalum). Організація виплачує щедрі премії для пілотів, які постачають цей матеріал до станції Hiram’s Anchorage в системі Prism.

Мета спільноти

Найсвіжіщі місії для вас

Запит Легіону Лоренса

Hiram’s Anchorage, Prism
Отримайте винагороди, доставляючи Танталум (tantalum) до станції Hiram’s Anchorage в системі Prism.

Балаканина простору

Минулий тиждень навкруги спільноти

Це весело

Тепер у редакції голо

Орігамі Elite

Чи можете ви скласти простір-час? Але нащо, якщо ви можете складати для себе деякі дивовижні орігамі Elite.

Обсідіант повертається

Насолоджуйтесь масою відео від ObsidianAnt, на яких він проводить вас крізь місії та функції мега кораблів в оновлені 2.3