Галактичні новини: Сплеск переселення в Колонію

24 червня 3303

Дані останньої перепесі в Колонії вказують на те, що система за останні тижні зіткнулася з масовим припливом іммігрантів. Незважаючи на те, що точні дані не були опубліковані, але стало ясно, що багато нових громадян прибули до нас з основних систем.
Сплеск наступив після оголощення радою Колонії про субсидіі,які спрямовані на підтримку міграції, що зробило переїзд для потенційних іммігрантів набагато дешевше. Джерела близькі до Ради підтвердили, що дані кроки були зроблені в першу чергу для стимуляціі зростання економіки, та залучення досвідчених працівників до регіону.
Колонія,що знаходиться у “Туманності Colonia ” була заснована майже рік тому, і з тих пір швидко розширюється. Для деяких це альтернатива насильству і політичної дисгармонії, яка на їхню думку стала головною характеристикою життя в основних системах.
Соціальні та політичні експерти роблять прогнози на те, що до тих пір поки зберігається конфлікт між Федерацією та Імперією, співтовариство Колонії продовжить своє зростання.

  • Yuriy Ryndin

    Good