Галактичні новини: Лідери наддержав прокоментували виявлення Таргоідов

19 червня 3303

Глави провідних сил галактики відповіли на появу новин про те, що таємничі кораблі які спостерігались у системі Maia що в Туманності Плеяд виявились кораблями таргоідов.

Президент Федерації Захарій Хадсон висловився у властивої для нього прямій манері:

“Раніше в цьому році я казав, що краще готуватися до нападу який може навіть і не відбутися, ніж зіткнутись з нападом до якого ми не готові. Загалом, Федерація не стояла на місці. Протягом останніх місяців ми розширювали наш військовий флот готуючись до подібних подій. Але такі як Едмунд Махон, вважають, що в цьому немає необхідності. Можливо містер Махон не читав повідомлення про те, що кораблі Федерації були атаковані кораблями Таргоідов.Але якщо таргоіди хочуть бою, вони його отримають. ”


Як передають ЗМІ з Імперського Палацу на Капітолії, Імператор Арісс лавин-Дюваль сказала наступне:

“Факти говорять наступне: у таргоідов високорозвинені космічні кораблі, вони пов’язані з органічними структурами і у них є можливість дистанційно відключати людські кораблі. Певною мірою ці факти лякають нас. Але я закликаю вас не панікувати. Людська раса вистояла  в минулому і створила цивілізацію,яка розширилася на сотні зоряних систем. Не варто так швидко скидати людство з рахунку. ”


І нарешті прем’єр міністр Альянсу Едмунд Махон опублікував наступне:

“Ми повинні ретельно обміркувати наш наступний крок. Не дивлячись на всі звинувачення Президента Хадсона, в нас немає ніяких доказів того, що напади здійснили саме таргоіди. Ми не повинні дотримуватися того факту, що таргоіди налаштовані вороже до нас. Є величезна можливість,отримати від них дуже велику кількість нових знань.”