Галактичні новини: Таргоіди повернулися

16 червня 3303
За останні кілька днів потоки засобів масової інформації були збентежені новинами про те, що так звані “невідомі кораблі” як і здогадувались,насправді є таргоіднимі судами. Федеральна газета Times, в продовж декількох днів вивчала підтверджуючі джерела та справжність звітів, перш ніж опублікувала детальний звіт про це відкриття.

Зрозуміло, що професор Ізмаїл Палін, провідний фахівець з ксенобіологічених досліджень, визначив походження судів, порівнюючи дані отримані з “невідомих кораблів”, та зі старими зразками таргоідов. Експерименти Палина привели до переконливих доказів того, що “невідомі кораблі” і є таргоіді.

Через деякий час, дані Палина були захоплені федеральними агентами, які намагалися передати їх до федерального дослідницького центру. Але при дивних обставинах корабель, що перевозив дані, був атакований по дорозі до місця призначення. Є переконливі докази того, що напад було скоєно таргоідамі.

В результаті недієздатності федерального судна, інформація надійшла до суспільного надбання. Але особливо важливий характер цих даних призвів до того, що The Federal Times були змушені провести подальші дослідження, перш ніж опублікувати свій звіт.

Нещодавно The Federal Times вже висловлювали свою думку про те, що бранакли можуть бути таргоідного походження, враховуючи їх зв’язок з кораблями таргоїдов, але не припускали зв’язку між таргоїдами, невідомими зондами та артефактами, які багато хто також вважав людськими об’єктами.

Тим часом, суспільні настрої найкраще за всіх висловив Келвін Мастерс, позаштатний журналіст, який вніс істотний внесок в стрічку новин Rewired:

Подивіться на книги з історії. Кожен раз, коли ми зустрічалися з Таргойдамі, це призводило до кровопролиття. Нам потрібно підготуватися до гіршого. Я маю на увазі те, що вони вже атакували людські кораблі! Які плани на непередбачені обставини є у наддержав? І що ми знаємо про можливості таргоїдов? Яка в них зброя? Який захист? І чому федерація взяла дані Палина? Вони намагалися зберегти спокій? На ці питання потрібно відповісти!


Очікується, що керівники трьох наддержав галактики незабаром зроблять свої заяви.