Громадська мета: Прохання Лицарів Карми

08 Червня 3303

 

За минулий рік система Qa’wakana стала точкою концентрації Knights of Karma, швидко зростаючої організації, яка отримала підтримку по всій галактиці. І ось тепер,ця група оголосила про свої плани по будівництву нового видобувного комплексу серед кілець планети Qa’wakana 6.

Представник організації опублікував усі детали у своєму зверненні:

“Виконання плану щодо будівництва комплексу вже реалізовано, але ми потребуємо підтримки галактичного співтовариства для успішного завершення цього проекту.Ми пропонуємо щіру винагороду командерам які доставлять будівельні матеріали на станцію Carpini Terminal у системі Qa’wakana. “

Також представник додав, що організація розмістила контракти на знищення кораблів,які на даний час знаходяться у розшуку.

“Будівництво нового комплексу напевно приверне увагу тих, хто не хоче бачити наш комплекс… Ми чекаємо на опір з боку різноманітних злодіїв,та піратів. Тому ми звертаємося до бойових пілотів,за допомогою у захисті постачальників будівельних матеріалів для майбутнього комплексу. “

Кампанія починається 08 червня 3303 року і триватиме один тиждень. Якщо кінцева мета буде досягнута раніше запланованого, кампанія буде припинена негайно.