Галактичні новини: Конфлікт в Йотунхеймі вичерпано

08 Червня 3303

Влада системи Йотунхейм (Jotunheim) оголосила, що операція по виселенню фракціі Autocracy of Jotunheim з системи, завершилася успіхом.
Організація увійшла до системи з наміром перевести її під контроль Імперії, але фракція Revolutionary Jotunheim Resistance у прискореному порядку мобілізувала сили для відбиття вторгнення.
Обидві фракції звернулися за підтримкою до товариства і сотні незалежних пілотів відгукнулися на заклик. Але в кінцевому рахунку перемогла саме Revolutionary Jotunheim Resistance. Autocracy of Jotunheim були вигнані з системи.

Успіх цієї операції не в останню чергу залежав від підтримки Жасмини Халсі. Багато пілотів відгукнулися на її запит щодо ряду товарів, які були передані опору в особі Revolutionary Jotunheim Resistance.

Після закінчення конфлікту, представники Revolutionary Jotunheim Resistance та Yum Kamcabi Purple Life Industry подякували тим хто надав їм підтримку.
Пілоти які брали участь у цоьому конфлікті зможуть отримати свою нагороду на станції Big Harry’s Monkey Hangout яка знаходиться у системі Jotunheim.