ГАЛАКТИЧНІ НОВИНИ: ТЕРОРИСТКУ СОЛОМЕЮ ВБИТО

3 травня 3303

Імперські депеші підтвердили факт того, що командер Соломея, також відома як Кахина Тіжані Лорен, 29-го квітня була вбита у системі Arumclaw  мисливцем за головами відомим як «Besieger»

Соломію супроводжували кілька важко озброєних кораблів, але її імперський Кліппер «Seven Veils», був знищений в результаті обстрілу. Незабаром після цього було помічено ще трьох командерів які в поспіху залишали систему Arumclaw.
Також повідомлення розвідки вказують на те,що спільники Соломії – Раан Корса, Тсу Аннабель Сінг і Юрій Накамура залишилися на волі.

Відразу після підтвердження інформації про загибель Соломії було здійсненно перехоплення передачі даних у системі Teorge, яка призвела до відкриття одразу ряду записів. Ці записи датовані 3275 роком і містять сумнівні заяви щодо дій невідомої організації,яка маніпулює Імперією, Федерацією та Альянсом.

Багато фракцій намагалися захистити Соломію та її союзників під час прямування з системи 46 Eridani до населеного центру галактики. Як повідомлялось, Імперська розвідка намагалась впізнати фракції, які підтримують змовників, але окремі повідомлення вказують не те, що багато хто з них вже впали в сум’яття після смерті Соломії.

«Вона була силою зла, яка намагалася посіяти насіння конфлікту між тими, хто прагне до миру,» сказала принцеса Айслінг Д’юваль. «Її мілітаристськи заклики добігають кінця, та відтепер знов галактика стала більш безпечнійшою. Це просто ганьба, що так багато невинних життів були втрачені, перш за те,ніж вона була знищена .»

Адмірал Дентон Патреус відмовився коментувати чутки про те, що мисливець за головами був його найманцем, і сказав тільки наступне: «Нехай це буде кінцем цієї сумної історії.»