Рам Та закликае до участi у дослiдженнi стародавніх руїн.

Рам Та закликає до участi у дослiдженнi древніх руїн.

Отримайте винагороди за рахунок надання даних обеліскiв типів альфа, бета, гамма, дельта і Епсілон у науково-дослідних контактів на Felice Dock у системі Meene.

Раніше в цьому місяці, інженер Рам Та почав свій дослідницький проект, щоб досліджувати древні руїни в системі d11-102 Synuefe XR-H. З тої пори сотні пілотів відгукнулися на заклик і почали виявляти приховані дані про расу, яка, здавалося-б, і побудовала цi структури.

Назараз Рам Тах, у співпраці з United Meene Labour, випустило звернення, щодо пошуку з обеліскiв наступних типів даних: Alpha, Beta, Gamma, Delta та Epsilon, щоб допомогти йому в пошуку інших частин, в рамках триваючого дослідницького проекту. Організація пообіцяла нагородити пілотів, які постачають ці дані до Felice Dock у системі Meene.

Нещодавно Рам Та випустив наступну заяву:

“Інформація про” Хранителів “, яка була досі виявлена, була дуже цікавою, але це тільки верхівка айсберга, так би мовити. Всі дані вказують на те, що це не поодинокi частини, є й інші, і ми повиннi зараз  почати пошуки в цих місцях”. За допомогою інших однодумців пілотів я сподіваюсь використовувати різні типи даних, щоб розблокувати моноліт мережі Guardian, і використовувати його, щоб знайти інші частини артефактiв.”

Кампанія розпочинається 20 січня 3302, і буде прородити протягом 2-х тижнів. Якщо кінцева мета задовольняється раніше, ніж планувалося, кампанія закiнчиться негайно.