Громадьска мета: Повернення рому

27 липня 3303 року Harma Silver Cartel оголосила, що має намір повернути напій, який був втрачений протягом декількох сотень років – ром.

Звіти показують, що нещодавно Картель виявив капсулу часу з 24-го століття, що містить рецепт напою, а також журнал невідомого капітана Смоленського. Хоча Картель зберігає рецепт в секреті, його представник розмістив відкритий контракт на ряд рідкісних спиртних напоїв, які будуть використовуватися для створення нового напою.

Картель пообіцяв винагородити тих, хто привезе лавіанський бренді(англ. Lavian Brandy), настійку з бастетових змій(англ. Bast Snake Gin), пиво Ку з Вутхіело(англ. Wuthielo Ku Froth), оррерське моторошне пійло(англ. Orrerian Vicious Brew) та ель з Кунгги(англ. Kongga Ale) на станцію Gabriel Enterprise,що в системі Harma. Організація також пообіцяла випустити напій на ринок під назвою морський ром від Harma Silver (англ.Harma Silver Sea Rum), якщо кампанія пройде успішно.

Представник організації опублікував коротку заяву:

«Ми створимо найкращий ром з часів піратства на морях. Зрештою, пірат не пірат без рому! ”

Але це оголошення представника Картелю суперечить іншим піратським мінорним фракціям в системі Harma, багато з яких пригрозили блокувати базу операцій Картеля і атакувати пілотів, які постачають рідкісні алкогольні напої на станцію Gabriel Enterprise.

Щоб протистояти цій загрозі, Harma Silver Cartel розмістив контракт на знищення всіх кораблів в своєму чорному списку і пообіцяв нагородити пілотів, які постачають ваучери нагород на станцію Gabriel Enterprise.

Двостороння ініціатива починається 27 липня 3303 року і буде тривати протягом одного тижня. Якщо кінцева мета буде виконана раніше, кампанія закінчиться негайно.