Громадська мета: Битва за Йотунхейм

1 Червня 3303

Недавні повідомлення з системи Jotunheim вказують на те, що фракція Autocracy of Jotunheim,  (виступаюча за Імперію), увійшла до системи з намірами перевести її під контроль Імперії.

Регіональні власті виступили проти вторгнення,та наділили повноваженнями організацію Revolutionary Jotunheim Resistance витіснити Autocracy of Jotunheim з системи. Фракція Revolutionary Jotunheim Resistance звернулася до незалежних пілотів с проханням підтримати їх у цієї боротьбі. Водночас Autocracy of Jotunheim виступили з аналогічним запитом.

Тим часом, активіст за мир Жасміна Халсі (Jasmina Halsey) здивувала оглядачів розмістивши відкрите замовлення на стимулятори та тканини військового класу, які вона збирається пожертвувати Revolutionary Jotunheim Resistance з метою підтримки їх операції. Запит Халсі координуватиме Yum Kamcabi Purple Life Industry.

  • Перелік товарів

    Performance enhancers
    Military grade fabrics

    [згорнути]

 

Чекаючи, що її рішення викличе фурор, Халсі опублікувала наступне звернення:

“Я знаю, що мене будуть критикувати за втручання до цього конфлікту. Але якщо ті, хто виступають проти цієї війни, вірять що зможуть зупинити її мирними протестами, вони дуже помиляються. Якщо ми не допоможемо мешканцям Йотунхейма, вони втратять свою батьківщину. Ми не можемо не діяти! “

Усі три кампанії починаються з 1 червня 3303 і триватимуть один тиждень. Якщо одна з фракцій, замішаних у цьому конфлікті досягне своєї мети раніше запланованого терміну, її кампанія буде негайно припинена.