Галактичні новини: Хелсі виступає з антивоєнними протестами

20 Травня 3303


Колишній президент Федерації Жасміна Хелсі (Jasmina Halsey) вчора провела публічну демонстрацію з системі Alioth як протест спрямований проти триваючого конфлікту між Імперією і Федерацією.
Більш 30,000 людей взяли участь в акції, яка тривала кілька годин та зайняла одну з головних громадських площ в Nerah City на Argent’s Claim.
Ряд широко відомих спікерів та активістів звернулися до натовпу, проте прем’єр міністра Едмунда Махона на заході не було. Політичні оглядачі швидко відреагували і вказали на це. Проте, демонстрація не могла пройти без його відома, якщо взагалі не під його безпосереднім керівництвом.

У зверненні до натовпу, Хелсі сказала:

“Як вчать нас уроки історії 20 століття,” Незаперечна причина війни завжди- вигода “. Конфлікт не має ніякого відношення до свободи та незалежності – справа тільки в ресурсах. І я вважаю, що вже загинуло достатньо людей щоб заповнити кишені і без того багатих осіб як у Федерації так і в Імперії.
Я звертаюся безпосередньо до президента Захарія Хадсона (Zachary Hudson) та Імператору Арісс лавин-Дюваль (Arissa Lavigny-Duval): Ще не пізно прислухатися до голосу розуму! “

Ні Імперія ні Федерація не відгукнулися на заяви Хелсі.