Громадська Мета : Заклик від Zeus Bureau

18 травня 3303

Прес-реліз який выдбувся в Zeus Bureau, організації в системі Zeus , показав, що в системі скоро відбудеться зустріч деяких найбільш впливових людей галактики. Відомі персони зі сфери політики, торгівлі та культури планують зустрітися в KatherineB, як повідомляють ця подія має стати апофіозом багатіїв.

Подію планують провести на цьому тижні, Zeus Bureau закликає всіх бажаючих пілотів для доставки різних предметів розкоші, обіцяючи винагородити тих, хто постачає ці товари в KatherineB в системі Zeus.

Представник організації заявив:

«Найвпливовіші люди  галактики будуть присутні на цьому заході, тому вкрай важливо, щоб наші гості матимуть все чого забажають. Тому ми розмістили відкриті замовлення на: Giant Irukama Snails (гігантських Ірукамських равликів) , Kamitra Cigars (сигари з Камітри) і Lavian Brandy (Левіанське бренді). Ми впевнені в тому, що за підтримки галактичного спільноти, ми можемо створити по-справжньому пам’ятну подію»

Подія починається 18 травня 3303 і буде працювати протягом одного тижня. Якщо кінцева мета закінчиться раніше, ніж планувалося, кампанія завершиться негайно.