ГРОМАДСЬКА МЕТА: Canonn Group оголошують нову кампанію.

11 травня 3303

The Canonn Interstellar Research Group оголосила про плани на будівництво нового цільового науково-дослідницького корабля орієнтуючись на спільні аполітичні дослідження космічного простору.

Мета створення корабля – який буде називатися «Гнозис» (Gnosis)- це допомога дослідникам та вченим з різних областей, а також забезпечення гідних  умов пілотам, які проводять наукові дослідження в глибокому космосі.

LTT 377 Allied Co, від імені Canonn Group, розмістила замовлення на доставку ресурсу індій, комп’ютерні комплектуючі та чай, і пообіцяла нагородити пілотів, які постачають ці товари в Zoline Port в системі LTT 377. Організація також нагороджуватиме Баунті мисливців  для підтримки безпечної торгівлі в цій системі.

Перелік товарів

  • indium
  • computer components
  • tea

[згорнути]

Д-р Arcanonn, глава Canonn Group, опублікував наступну заяву:

 

«Необхідність такого ресурсу є незаперечною, і я сподіваюся, що вона буде задовольняти потреби як наукового співтовариства так і  галактичного суспільства.»

 

Кампанія розпочинається на протязі одного тижня. Якщо кінцева мета задовольняється раніше, ніж планувалося, кампанія завершиться негайно.