Галактичні новини: Операція United Sutekh Future увінчалась успіхом

23 лютого 3303

Представник United Sutekh Future оголосив, що операція організації у системі Sutekh по протистоянню Adad Exchange увінчалась успіхом.

Конфлікт виник після того як Adad Exchange спробувала здобути військові розвіддані з останків конвою Федерації. Після того як в United Sutekh Future дізналися про ці плани, була розпочата кампанія з протидії планам Adad Exchange, в спробі запобігти витоку розвідданих до рук ворога.

Обидві кампанії отримали підтримку сотень незалежних пілотів, але в кінцевому підсумку саме United Sutekh Future здобули перемогу. Представник організації подякував усім, хто підтримав її операцію.
Пілоти, які брали участь у цієї операції зможуть отримати свою нагороду на станції Archemides Gateway у системі Sutekh


Загальна історична довідка:
16 лютого надійшли повідомлення про те, що у системі Sutekh був знищений конвой Федерації. Підозра впала на Імперську фракцію Adad Exchange, так як вона запустила кампанію зі збору військових розвідувальних даних з уламків конвою. Для протистояння цій загрозі Федерація наділила повноваженнями виступити від її імені кампанію United Sutekh Future.  А вже остання запустила кампанію з протидії планам Adad Exchange.