ПОШТОВА РОЗСИЛКА 162

Ласкаво запрошуємо до інформаційного бюлетеню Elite Dangerous – місця, де знаходяться вся останні новини про всесвіт Elite Dangerous.

На цьому тижні ми зробили перший погляд на особливості реліза 2.3 “Командири”, в тому числі на мультіекіпажі, редактора командира, та багато іншого, а тепер ви зможете побачити всі ці можливості в дії, напротязі тижня, у прямих трансляціях Elite Dangerous.

Хоча це ще не все, що ви отримаєте на цьому тижні – цілком нові значки PowerPlay доступні в магазині, і вони абсолютно безкоштовні, отже придбайте прямо зараз!

Як завжди, ви можете слідкувати за останніми новинами та оновленнями безпосередньо з командою розробників на нашому форумі, Twitter, Facebook, сторінках спільноти, і прямо зараз, в інформаційному бюлетені, який виходить щотижня, а ми завжди готові отримати ваші відгуки.

Зміст

На небокраї

Найсвіжіша інформація про Elite Dangerous: Horizons

Ви вибрали свою сторону, та літаєте по її завданням, щоб просуватися по службовій драбині.

Настав час продемонструвати усім свою відданість. На цьому тижні ми запустили новий пакет позначок, на тематику сил галактиці (Powerplay), так що тепер ви зможете з гордістю носити значок вашої фракції. А ще краще те, що вони абсолютно безкоштовні. Щоб їх отримати, просто відкрийте магазин Frontier, та додайте їх у своїму профілі. Ми хочемо розділити вашу гордість у відношенні до сили, як це зробили CMDR Kosmos та CMDR Normandy на цих малюнках, так що ділитеся з нами своїми скріншотами в Twitter та Reddit (чи у коментаріях до новини у ВКонтакті української спільноти).

Livestream Lowdown

Наздоганяйте відео від команди зв’язків зі спільнотою

Перший погляд на редактора командирів

У першому з двох попередніх переглядів релізу 2.3 “Командири”, Ед та Едді (Ed та Eddie) продемонстрували редактор командиру та все, що стосується нової камери. Дивіться обидві ці особливості в дії в перший частині прямих трансляцій на цьому тижні.

Перший погляд на мультиекіпажі

У другій частині релізу 2.3 “Командири”, до Еда приєдналися Адам, Сенді та Баррі (Ed, Adam, Sandy, та Barry), і вони продемонстрували довгоочікувану можливисть мульти-екіпажів, яка стане доступною в новому релізі.

Вони завантажились гумором, та всіма новими функціями, які прийдуть з релізом 2.3, тому переконайтеся, що ви ознайомилися з усіма новинками, які прийдуть з релізом 2.3 “Командири”.

Промінь з магазину

Найсвіжіші та найновіші товари з магазину Frontier

Поганий піратський ASP

Для тих, кому невистачає пугаючого ASP, у нас є хороші новини. Піратський пакет комуфляжу для ASP Scout вже доступний в магазині Frontier.

Він не зробить ваш корабель набагато небезпечнішим, ніж варіант з піратською окраскою (Pirate Paint), але якщо ви хочете додати вашому ASP трохи переваги, він ідеально підходить для вас.

Безкоштовний пакет ігрових сил (PowerPlay)

Не забувайте, що ви можете отримати безкоштовний пакет відміток з ігровими силами у магазині Frontier. Оберіть свою сторону, та прикрасьте корабель.

У центрі спільноти

Найкраще з спільноти, все в одному місці

Неймовірні художні творіння про Elite Dangerous

На диво талановитий художник Кевін Массі (Kevin Massey) продовжує публікувати деякі з кращих творінь, пов’язаних з Elite Dangerous. На цій неймовірній частині зображений його White Vulture “Політики Vulture”.

Переконайтеся, що ви ознайомилися з портфоліо Кевіна на його особистому сайті, присвяченому творам Elite Dangerous.

У фокусі Galnet

Новини з усього всесвіту

Переворот у Sutekh

Організація Adad Exchange запустила операцію по рятуванню військового контингенту з уламків федерального конвою в системі Sutekh. United Sutekh Future у відповідь розпочало операцію для запобігання попадання цих капсул в руки імперії. Обидві фракції звернулися до галактичного спільноті за підтримкою.

Завершення акції до дня Валентина

Vestani Conservatives оголосили, що її заклик до Дня Святого Валентина отримав гарячу підтримку галактичної спільноти, та сотні пілотів узяли участь у транспортуванні необхідних товарів до станції Rose Terminal в системі Vestani. Представник організації висловив вдячність тим, хто взяв участь.

Прорив Рам Та

Незалежний інженер Рам Та стверджує, що зміг виділити сигнал з мережі монолітів Вартових, що дозволить ідентифікувати майданчики в межах 1000 сітлових секунд. У своїй заяві він озвучив сподівання, що це допоможе знаходити нові майданчики з руїнами Вартових набагато легше.

Покровителі Peacock у Law

Представники Peacock Patrons оголосили, що їх заклик стосовно доставки робототехніки, іоних поставок та блоків аварійного живлення був з ентузіазмом сприйнятий галактичним співтовариством, що призвело до масового притоку їх поставок до бази організації у Phillips Dock.

Мета спільноти

Найсвіжіщі місії для вас

Переворот у Sutekh, пілоти імперії

Archimedes Gateway, Sutekh
Отримайте винагороди, виконуючи доставляючи капсули з даними (Data Cores) до Archemides Gateway в системі Sutekh.

Переворот у Sutekh, пілоти федерації

Archimedes Gateway, Sutekh
Отримайте винагороди за ваучери мисливців на станції Archemides Gateway у системі Sutekh.

Міграція до Конії, лютий 3303

Jaques Station, Colonia
Займіть своє місце фракції в регіоні Колонії, перевозячи Галактичних Путівників від станції Bluford Orbital в системі LHS 3447 до станції Jaques Station в системі Colonia.

Балаканина простору

Минулий тиждень навкруги спільноти

До гіперпростору!

… і про них вже ніхто ніколи не почує, крім поверхні планети.