Огляд Сommunity goals blog

Привіт, командувачі! Ласкаво просимо до блогу спільних цілей на цьому тижні. Якщо ви шукаєте чим себе за’няти,то нижче є те,що вам треба!

 

Криза в Sutekh

Останні повідомлення свідчать про те, що федеральний конвой був зруйнований у системі Sutekh. Поки ще не ясно, хто несе відповідальність за цей напад, але силові структури, які базуються у системі Sutekh  визначили, що це була імперська фракція Adad Exchange.

Adad Exchange також почали операцію з відновлення військової розвідки та збору уламків які містять багато важливих даних. Федерація зустрічно  відповіла на це, та відправила флот для захисту інформаціі від попадання до імперських рук. United Sutekh будуть уповноваженими координувати цю кампанію.

Обидві фракції звернулися до галактичного спільноті за підтримку, обіцяючи нагородити пілотів, які підтримують їх діяльність. Кампанії починаються з 16 лютого 3303 і будуть працювати протягом одного тижня. Якщо одна зі сторін задовольнить кінцеву мету раніше, ніж планувалося, кампанії будуть негайно припинені.

 

Криза в Sutekh для імперських пілотів:

Отримайте винагороди за рахунок надання Data Cores для Archimedes Gateway у системі Sutekh.

Криза в Sutekh –  для пілотив Федераціі:

Отримайте винагороди шляхом передачі в Bounty Voucher на Archimedes Gateway у системі Sutekh.

 


 

        Звернення що до міграції у Колонію , лютий 3303

Бажаєте отрімати місце для вашої фракціі у Колоніі? Транспортуйте Galactic Travel Guides зі станціі Bluford Orbital у системі LHS 3447 до Jaques Station у системі Colonia.

 

 

Щоб отримати міграційну візу, пілоти повинні доставити Galactic Travel Guides по Jaques Station від імені обраної ними організації. Наприкінці місяця, фракції, які доставили найбільше товарів в загальній вазі, були винагороджені місцем в Колонії.

Кампанія триватиме до 3 березня 3303. Якщо кінцева мета задовольниться раніше, ніж планувалося, кампанія закінчиться негайно.