ПОШТОВА РОЗСИЛКА 161

Ласкаво запрошуємо до інформаційного бюлетеню Elite Dangerous – місця, де знаходяться вся останні новини про всесвіт Elite Dangerous.

Зусилля по розширенню колонії на цьому тижні досягли нового етапу – перші фракції розселилися по своїм домівкам, и вже починає рости другий міхур. Але це ще не всі новини на цьому тижні, адже ми готуємося до перших оглядин 2.3 “Командири” з новими можливостями.

Як завжди, ви можете слідкувати за останніми новинами та оновленнями безпосередньо з командою розробників на нашому форумі, Twitter, Facebook, сторінках спільноти, і прямо зараз, в інформаційному бюлетені, який виходить щотижня, а ми завжи готові отримати ваші відгуки.

Зміст

На небокраї

Найсвіжіша інформація про Elite Dangerous: Horizons

Перша та друга фази ініціативи Колонії завершені, і 16 фракцій, які заробили своє місце в Колонії вже розміщуються по своїм новим хатинкам.

Тисячі командувачів занурилися до галактичних мандр, та вже знаходяться на півдорозі крізь всю галактику, щоб колонізувати область простору навколо станції Жако (Jaques Station). Фракції, які доставили найбільше товарів в загальній вазі, були винагороджені місцем в Колонії.

Найбільші групи отримали можливість надати назву своїй фракції, зоріний системмі та наземної бази, а також зформувати правлячий режим своєї фракції. Починаючи з 19 години 10 лютого (5PM GMT) ці зміни будуть відображені в грі, за одним вийнятком.

Зміна назв зоряних систем відбудеться у наступному великому оновленю (у даному випадку, це відбудеться у оновлені 2.3 “Командири”).
Сервіс місій буде доступний online пізніше – ми обов’язково повідомимо вас, коли це відбудеться.

Рада Колонії, як і раніше, в рамках існуючої ініціатиси, шукає нові фракії, які прагнуть оселитися в Колонії. Якщо ви хочете взяти участь, відвідайте веб-сайт ініціатими розширення, та реєструйте своє співтоваривство у грі.

Livestream Lowdown

Наздоганяйте відео від команди зв’язків зі спільнотою

Перший погляд на 2.3 “Командири”


Наступного тижня у нас будуть дві трансліції, які вас дуже закікавлять! У вівторок, 14 лютого, о 21 годині (7PM GMT) ми покажемо вам деякі особливості версії 2.3 Командири, включаючи редактора командира.

Також, щоб пітримати здійснений гул навколо 2.3, вже через 2 дні, у четвер, також о 21 годині (7PM GMT), ми вперше поглянемо на мультиекіпаж у дії. Гадаємо, ви не хочете пропустити ні одну з наших трансляцій, в яких ми продемоструємо речі, які раніше були за межами освітлення.

Промінь з магазину

Найсвіжіші та найновіші товари з магазину Frontier

Полюєте за новими фарбами?


Пілоти федерації можуть стрибати від радості на цьому тижні – адже довгоочікувані військові, тактичні та яскраві комуфляжі для федеральних кораблів вже у магазині.

Якщо ви хочете отримати корабель для тактичних завдань, або помідомити про свою появу усім без вийнятку, в цих пакетах є фарби, які ідеально вам підійдуть.

У центрі спільноти

Найкраще з спільноти, все в одному місці

Олімпіада у колонії

Громадська Рада Колонії рада оголосити початок Олімпіади у Колонії.

Починаючи з суботи, 18 лютого, протягом трьох вихідних, всі громадяни Колонії запрошуються взяти участь і здивувати суперників своїми подвигами.

Для подачи заявки, будь ласка, заповніть цю форму сервіса Google.

Якщо ви запитаєте, що там відбуватиметься, то цей футуристичний трейлер все роз’яснить.

У фокусі Galnet

Новини з усього всесвіту

Рам Та коментує нові відкриття

Незалежний інженер Рам Та (Ram Tah) прокоментував відкриття кількох нових місць руїн Наглядачів. У своїй заяві він підкреслив, що нові місця хоч і схожі на попереднє, знайдене у XR-H d11-102, але цілком ймовірно, що у кожного є своя унікальна інформація.

Компанія Хелсі (HALSEY) завершилася

Колишній президент федерації Ясміна Хелсі (Jasmina Halsey) оголосила, що її компанія по створенню реабілітаційного центру для жерт війни отримала повну підтримку галактичного співтовариства. Хелсі подякувала усім, хто брав участь, та промовила: “У нинішньому політичному кліматі мир не може бути досягнут без практичних зусиль”.

Звернення на День Валентина

З наближенням Дня Святого Валентина, підприємства роздрібної торгівлі по всій галактиці готуються до напруженого тижня. Одне з таких підприємств, Vestani Conservatives, розмістило відкриту заявку на замовлення різних товарів в очікуванні цього гарячкового періоду, обіцяючи нагородити пілотів, які відгукнуться на заклик.

Другий етап Колонії завершився.

Другий заклик Ради Колонії завершився. Сотні організацій взяли участь, надаючи величезну кількість матеріалу станції Жако (Jaques Station), в надії заробити місце в Туманності Колонії (Colonia Nebula). Представник Ради Колонії у своєму зверненні відмітив прихильність галактичної спільноти до Колонії.

Мета спільноти

Найсвіжіщі місії для вас

Звернення на день Валентина

Rose Terminal, Vestani
Отримайте винагороди, доставляючи такі товари, як Thrutis Cream, Deuringas Truffles, та Esuseku Caviar до станції Rose Terminal в системі Vestani.

Управителі Peacock приваблюють

Phillips Dock, Peacock
Отримайте винагороди, поставляючи товари Robotics, Ion Distributors та Emergency Power Cells до станції Phillips Dock у системі Peacock.

Міграція до колонії, лютий 3303

Jaques Station, Colonia
Займіть своє місце фракції в регіоні Колонії, перевозячи Галактичних Путівників від станції Bluford Orbital в системі LHS 3447 до станції Jaques Station в системі Colonia.

Балаканина простору

Минулий тиждень навкруги спільноти

Ти такий ретро

Ця ностальгуюча анімація для “Super Elite: HD” від tfaddy була зроблена у HD. Нам дуже подобається!

Настав час вечірки

Ця вечірка влаштована командиром Tichus та його друзями! Вона насправді гіпнотизує.

Зроби мене круглим

Командир Ryze отримав до своїх рук іграшку timelapsing (петля часу/довга витримка), та показує свої результати із петлі.