Опублікований звіт Children of Raxxla

03 лютого 3303

Організація Children of Raxxla, що базується в системі HR 6421, опублікувала аналіз дослідницьких даних, що надійшли від Галактичного співтовариства у листопаді минулого року.

Представник організації заявив:

«Ми опрацювали велику кількість даних, але наш аналіз показує на деякі значні відкриття у Розломі жаху, Злитті та розриві Гокінга. Є ознаки того, що у 3270х роках в цих районах проводилася таємна операція. Ми знайшли уламки кораблів, маяки, покинуті поселення та записи того часу у журналах, які стосуються цієї дивної місії.»
«Схоже на те, що більше тридцяти років тому, флот був надісланий для встановлення маяків у регіоні. Жоден корабель не повернувся до порту. Схоже, що місія мала назву «Проект Династія». Мету цієї місії досі не з’ясовано, але безсумнівним є те, що це був масштабний проект. Враховуючи технологічні обмеження того часу – на таку подорож  знадобилося би щонаїменш 30 років.»

Представника також запитали, чи підтвердили отримані дані позицію організації щодо невинності Кахіни Лорен у спробі вбивства адмірала Дентона Патреуса:

«На жаль, в знайдених даних немає нічого, що пролило б світло на смерть Соломії. Але, перед самим арештом, вона зазначила, що ці три сектори зберігають якусь таємницю. На цій час ми вважаємо, що це і стало причиною її вбивства».