ПОШТОВА РОЗСИЛКА 160

Ласкаво запрошуємо до інформаційного бюлетеню Elite Dangerous – місця, де знаходяться вся останні новини про всесвіт Elite Dangerous.
Реліз 2.3 “Командири” все ближче, і у розділі оглядів розробки (Update Dev) ми надали вам інформацію, що саме нас чекає в частині екіпажів (Multicrew) та редактору командира (Commander Creator). У нас вже нетерплячка поділитися цим з вами.

Також ми оголосили про першу зустріч спільноти Frontier на теріторії США, яка відбудеться на цьому тижні, та про абсолютно нові камуфляжі для винищувачів, для вашої насолоди.

Як завжди, ви можете слідкувати за останніми новинами та оновленнями безпосередньо з командою розробників на нашому форумі, Twitter, Facebook, сторінках спільноти, і прямо зараз, в інформаційному бюлетені, який виходить щотижня, а ми завжи готові отримати ваші відгуки.

Зміст

На небокраї

Найсвіжіша інформація про Elite Dangerous: Horizons

2.3 THE COMMANDERS: огляд розробки

Чи вам вже свербить отримати якомога більше інформації про найближче оновлення Elite Dangerous: Horizons? У нас є хороші новини. Провідний проектувальник Сенді Саммарко (Sandy Sammarco) опублікував оновлення, яке наповнить вас новими знаннями про екіпажи та редактора командира, та їх роботу (інформація англійською, нашій спільноті потрібен пілот, який взмозі перекласти цей опис українською).

Livestream Lowdown

Відео доганялок зі спільнотою

ED відкриває сезон полювання на XBOX ONE


Наступного вівторка, 7 лютого о 21 годині (7pm GMT) відкрита гра Elite Dangerous повертається!

Дизайнер Стів Кірбі (Steve Kirby) застрибне, та буде старатися зібрати якомога більше нагород в кредитах за злочинців, наскільки це можливо протягом години, в системах поруч з LHS 3447. Отже, заводьте двигуни та рушайте до нас на допомогу, чи на перешкоду, якщо вам так буде завгодно!

ED відкриває сезон полювання на XBOX ONE


Сподіваємось, що ви вже отримали усе для участі у Elite Dangerous Developers? Тепер це ваш шанс.
Ми зануримося у CQC в четвер, 9 лютого, о 21 годині (7pm GMT), та приймемо будь-які ваші виклики у режимі intense CQC.
Чекаємо на вас!

Промінь з магазину

Найсвіжіші та найновіші товари з магазину Frontier

Гладіатори, ви готові?

Наводьте страху на ваших ворогів, коли злітаєте на своєму винищувачі, у одному з абсолютно нових камуфляжів Гладіатора.
Брутальні та імпозантні – ці кольори дають знати супротивникам, що ви вмієте вести справи.

У центрі спільноти

Найкраще з спільноти, все в одному місці

ЗУСТРІЧ PAX EAST COMMUNITY

У цьому році ми проведемо першу в історії США зустріч, на основі формату Frontier Community Meet, з безкоштовною їжею, напоями, розвагами та ласощами для вас, щоб вам залишалось лише насолоджуватись, а ми хочемо побачити так багато командирів, наскільки це можливо.

Отже:

  • якщо вам більше 21 року
  • якщо у вас є час ввечері 9 березня 2017 року (четверг)
  • ви можете прибути до центру міста Бостона (Boston)

то ми будемо раді бачити вас!

Все, що вам потрібно зробити – зареєструватися через цю форму Google, щоб ми змогли вислати вам квиток, та чекати відповіді від нашої команди по зв’язкам зі спільнотою, яка підтвердить, що квітки були зарезервовані.

Готуйте ваши стійки шасі, командири, ми чекаємо на вас!

ДАЛЕКА ПОДОРОЖ ДОБІГАЄ КІНЦЯ

Епічні дві тижні експедиції пройшли точку неповернення, та добігають завершення.

Більше 350 доблесних командирів завершують проходження маршруту у кластері 67, відкриваючи нечислене множення чарівних пам’яток взвовж шляху.

На завершення експидиції, усі командири впали з висоти 15 км над поверхнею планети, що призвело до їх загибелі, та зменшило гаманці страховиків щонайменше на 2,5 мільярдів кредитів.

Добра робота, командири, ми з нетерпінням чекаємо, яка пригода стане вашою наступною.

У фокусі Galnet

Новини з усього всесвіту

ЛІДЕРИ ГАЛАКТИКИ ДУЮТЬСЯ

Лідери наддерджав галактики випустили нові заяви щодо повідомлення про таємничі космічні кораблі. Імператор Арисса-Лавини Дюваль (Arissa-Lavigny Duval) розкритикував агресивну реакцію Закарі Хадсона (Zachary Hudson) після перших доповідей, в той час як Хадсон зробив доволі незвичайний крок, і це наводить на роздуми, що прибульці вже проникли до імерії.

ЖАСМІНА ХЕЛСІ ХОЧЕ ПОБУДУВАТИ ЦЕНТР РЕАБІЛІТАЦІІ

Ясміна Хелсі (Jasmina Halsey) оголосила про плани по створенню реабілітаційного центру для жертв триваючого конфлікту Федерації та Імперії. Yum Kamcabi Purple Life Industry пообіцяли підтримати це розпочинання, та нададуть нагороду всім пілотам, які доставлять будівельні матеріали.

ВИСТУП КОНСПИРОЛОГІВ

Рікардо Бентоніо (Ricardo Bentonio), який відверто підтримує теорію змови, виступив з заявою щодо суперечці навколо повідомлення про таємничих космічних кораблів, стверджуючи, що Таргоїди (Thargoids) здійснюють безпосередній вплив на людське суспільство. В засобах масової інформації, чи у політиці, практично не знайшлося охочих прокоментувати його звернення.

ОПЕРАЦІЯ АЛЬЯНСУ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Операція Альянсу, що призначена рятувати матеріали з уламків конвою у системі Fedmich йде вже другий тиждень. Альянс пообіцяв нагородити пілотів, які доставляють капсули та інші компоненти уламків в Порт Робертса (Roberts Port) в системі Fedmich.

Мета спільноти

Найсвіжіщі місії для вас

Альянс: рятувальна операція

Roberts Port, Fedmich
Отримайте винагороди, доставляючи рятувальні шлюпки та компоненти Wreckage до порту Робертс в системі Fedmich (Roberts Port, Fedmich).

Бойові операції Альянсу

Roberts Port, Fedmich

Отримайте винагороди, надаючі ваучери винагород в порту Робертс в системі Fedmich (Roberts Port, Fedmich).

Хеслі будує центр для біженців

Dirichlet Orbital, Yum Kamcabi
Отримуйте винагороді за доставку генераторів, Танталуму та полімерів (Generators, Tantalum, Polymers) до Dirichlet Orbital в системі Yum Kamcabi.

ЗВЕРНЕННЯ ЩОДО МІГРАЦІЇ КОЛОНІЇ, ЛЮТИЙ 3303

Jaques Station, Colonia
Займіть місце для вашої фракції в регіоні колонії, шляхом транспортування галактичних путівників (Galactic Travel) від станції Bluford Orbital в системі LHS 3447 до станції Jaques Station в системі Colonia.

Балаканина простору

Минулий тиждень навкруги спільноти

ОСВІТИТИ НЕБОСХИЛ

Командир Farva закарбував цю дивовижну часову петлю, на якій в достатній мірі є виверження магми та зірки.

ТІШИТИСЯ СИЛОЮ

“Розмір має значення” говорить командир Jason Hiek у короткому відео.
Ви надали сильний аргумент, командер.

ЩО ПОГЛЯНУТИ

Командир Aark the Dragon відвідав туманність Ceil Nebula West. Можна сказати лише… “на це варто поглянути”.