Elite Dangerous: The Commanders 2.3 beta

Привіт!

Ми отримали ,багато повідомлень від командерів зі всієї галактиці. Вони шукають більш інформації про наше наступне оновлення. Я радий бути в змозі підтвердити, що бета-версія Elite Dangerous: The Commanders (2.3) буде оприлюднена до 26 лютого! Вона буде доступна кожному хто має бета-доступ до Elite Dangerous:Horizons.

На даний час зміст контенту оновлення досягає тієї стадії, коли він починає відповідати нашим планам. Скоро ми зможемо оприлюднити більше новин та оглядів, як саме ці функції будуть виглядати і працювати. Ми будемо ділитися більш докладно про усі нові можливості у нашому майбутньому dev spotlight, а також демонструвати увесь зміст  оновлення у нашому пре-бета стрімі!

Elite Dangerous:The Commanders (2.3) буде поставлятися з такими нововведеннями, як Multicrew та  Commander Сreator, а також ряд інших поліпшень і змін. Приводьте своїх друзів або запрошуйте нових товаришів  до екіпажу для того,щоб вони були поруч з вами у рішаючих ситуаціях. Також ви  будете мати можливість додати більше індивідуальності вашому командиру,і все це за допомогою нового візуального оновлення.

Так що готуйте ваші двигуни,та ї розповідаїте своїм друзям, Elite Dangerous:The Commanders знаходиться всього в двох кроках від релізу.