Поштова розсилка 159

Ласкаво запрошуємо до інформаційного бюлетеню Elite Dangerous – місце, де ви можете знайти всі останні новини у всесвіті Elite Dangerous.
Цього тижня у нас велика новина щодо оновлення 2.3, також найновіші камуфляжі та великі знижки у розділі Designer Merch нашого магазину, де ви зможете багато чим захопитися.
Як завжди, ви можете слідкувати за останніми новинами та оновленнями безпосередньо з командою розробників на нашому форумі, Twitter, Facebook, сторінках спільноти, і прямо зараз, в інформаційному бюлетені, який виходить щотижня, а ми завжи готові отримати ваші відгуки.

Зміст

На небокраї

Найсвіжіша інформація про Elite Dangerous: Horizons

ELITE DANGEROUS: THE COMMANDERS (2.3)

Вітаємо!
Ми отримуємо численні передачі від командувачів, що по всій галактиці шукають більше інформації про наше наступне оновленні. Ми з радістю можемо підтвердити, що реліз бети Elite Dangerous: The Commanders (2.3) заплановано для стикування на 26 лютого!

Розробка контенту назараз досягаэ своєї заключної стадії, отже зовсім скоро ми зможемо відкривати все більше новин та оновлень про те, як саме будуть виглядати та працювати ти чі інші деталі. У тому числі, найближчим часом сповістимо про те, які будуть нові властивості ядра, та продемонструємо новий зміст у стрімі напередодні запуску бети!

Ви зможете отримати інформацію про такі довгоочікувані функції, як Multicrew (екіпаж більш, ніж з одного командира) та Commander Creator (редактор командира), а також про ряд інших поліпшень і змін. Запрошуйте своїх друзів, чи просто інших гравців до членів екіпажу, щоб отримати перевагу у ключових ситуаціях, а також надати більше індивідуальності вашому персонажу командира, повністю змінив його зовнішний вигляд.

Отже, перевіряйте двигуни, і розповідайте друзям, що до бета-релізу Elite Dangerous: The Commanders залишились лічені кроки.

Livestream Lowdown

Відео доганялок зі спільнотою

CQC з Ед і Ко


Через сильний напад космічної лихоманки, на цьому тижні ми не проводили Livestream. Але не переймайтеся, Ед повернеться наступного тижня зі своїми друзями-розробниками, та взігріє вас у CQC.

Налаштовуйте зв’язок на 21 годину за Київським часом (7pm BST) цього черверга, та грайте за чи проти команди ED.

Промінь з магазину

Найсвіжіші та найновіші товари з магазину Frontier

Назад до 80-х


Якщо ви полюбляєте неонові вогні та яскраві кольори 80-х, то ваш час настав.

Ультра яскравий та дуже крутий пакет Synth для корабля ASP Scout, вже можна купити у магазині. Він ідеально підійде будь-якому командиру, який хоче стати помітним. Не забудьте поділитися своїми улюбленими фоточками, вдягнувши свій корабль у новинку.

Безкоштовна доставка у розділі Merch


З сьогоднішнього дня і аж до 1 лютого, ми надаємо безкоштовну доставку для усіх товарів з розділу Merch Designer.

Отже, якщо ви хочете сорочку, сумку, куртку або кухоль (хто-ж не хоче кухоль?), тож хватайте їх на цих вихідних. Нам подобається переглядати товари, дизайн яких ви створюєте власноруч, отже не соромтесь публікувати їх фотографії у соціальних мережах.

У центрі спільноти

Найкраще з спільноти, все в одному місці

ELITE DANGEROUS, АВТОР JOINS CMDR JOSH HAWKINS


Цієї неділі, 29 січня, о 15:00 по східному часу, командувач Джош Хокінс (Josh Hawkins) і інші члени екіпажу Brocast зустрінуться з Дрю Вагар (Drew Wagar), автором книги Elite Dangerous: Reclamation, щоби провести інтерв’ю у прямому ефірі, та відповідати на питання про Formidine Ріфт.

Безсумнівно, це буде дивовижне шоу, отже підписуйтесь та налаштовувайте свої приймачі цієї неділі.

У фокусі Galnet

Новини з усього всесвіту

Рам Та виявив нові розкопки


Після його останнього дослідження руїн Synuefe, інженер Рам Та виявив кілька нових ділянок з руїнами “Охоронців” (Guardian). Хоча він був не в змозі вирахувати їх точне місце розташування, але звузив поле пошуку до трьох конкретних систем.

Повільне відновлення зоряних портів


Використовуючи матеріали, пожертвувані галактичним співтовариством, вчені корпорації Сіріус спромоглися різко збільшити ефективність застосування мета-сплаву, що дало змогу відновити багато зоряних портів, постраждалих від невідомого впливу артефакту.

Альянс потребує допомоги


Рада Адміралів Альянсу оголосила, що державний конвой зазнав нападу у системі Fedmich. Альянс розпочав рятувальну операцію по сбору рятувальних капсул, та пообіцяв нагородити пілотів, які допоможуть у цій місії.

Мета спільноти

Найсвіжіщі місії для вас

Альянс: рятувальна операція

Roberts Port, Fedmich

Отримайте винагороди, доставляючи рятувальні шлюпки та компоненти Wreckage до порту Робертс в системі Fedmich (Roberts Port, Fedmich).

Бойові операції Альянсу

Roberts Port, Fedmich

Отримайте винагороди, надаючі ваучери винагород в порту Робертс в системі Fedmich (Roberts Port, Fedmich).

Балаканина простору

Минулий тиждень навкруги спільноти

Отримати життя


Командир FrotsyNibblets зробив цікаве відкриття про систему життєзабезпечення на цьому тижні …

Навколо світу за 87 секунд


Був задокументован супер-швидкий орбітальний політ, без усіляких часових петель.

Просто погляньте


Командир Miic поділився захоплючою фотографією цієї неділі, додавши коментарій “Іноді потрібно зупинити пострілюшки, та насолодитися видом.
Ми не могли не погодитися.